Xolphin er nu Encryption Everywhere-partner og RA for Symantec

12 January 2017

Symantec udnævner Xolphin som første Encryption Everywhere-partner i Benelux og første registreringsmyndighed i Europa. Xolphin vil tilbyde 100 % kryptering af webhostingudbydere i regionen samt fungere som registreringsmyndighed for Symantec SSL-certifikater.

100 % kryptering til kunder af webhostingudbydere

Symantec Corp., en globalt førende cybersikkerhedsvirksomhed, meddelte i dag, at Xolphin er indgået som europæisk Symantec Kryptering Everywhere-partner. Xolphin er dermed de første til at tilbyde programmet i Benelux. I marts 2016 meddelte Symantec, at de vil levere sikkerhed til alle websites og webapplikationer. Encryption Everywhere-programmet tilbyder hostingudbydere en komplet platform til at levere en af ​​de mest omfattende sikkerhedspakker til kunder, med gratis basiskryptering til alle kunder.

"Da vi lancerede Encryption Everywhere, var kun 3 procent af internettet krypteret. I lidt over otte måneder har programmet allerede krypteret 57 millioner websites", siger Roxane Divol, SVP og administrerende direktør for websitesikkerhed hos Symantec. "Vores partnere har indset dette, og vi er glade for via vores partnerkanal at fortsætte med at arbejde på at beskytte alle websites."

Xolphin har stor viden og erfaring inden for SSL-kryptering og PKI-tjenester, både hvad angår den tekniske del og kundeservice. Som Encryption Everywhere-partner vil Xolphin tilbyde en bred vifte af Symantec SSL-certifikater. Dette spænder fra basiskryptering til en række premium-sikkerhedspakker og de tungere niveauer af websitevalidering. Denne kombination giver hostingvirksomheder mulighed for at integrere basiskrypteringsstandard i ethvert website. Derudover kan webhostere drage fordel af et stort potentiale for mersalgsmuligheder og nye indtjeningsmuligheder uden at lægge for meget byrde på deres infrastruktur, salgsprocesser eller administrativ afvikling.

Kontrol af Symantec-certifikater med eget valideringsteam

Derudover vil Xolphin som den første europæiske registreringsmyndighed (RA) for Symantec foretage validering (kontrol før udstedelse) af SSL-certifikater fra Symantec SSL-mærkerne Symantec, GeoTrust og Thawte. Xolphin har allerede ti års erfaring som Symantec partner, og vil nu selvstændigt håndtere autentificering og validering af ansøgningerne af Symantec SSL-certifikater, hvorefter Symantec kan udstede certifikaterne. For at gøre dette muligt har Xolphin med succes gennemført en intensiv RA-certificeringsproces, der var fuldstændigt tilpasset Symantec-certifikater, og opnået forskellige RA-eksamener hos Symantec i Dublin. Xolphin har stor erfaring inden for lokale sprog, erhvervsmæssige sædvaner og opgaven som RA. Dette giver mulighed for hurtigere levering og support til certifikaterne Organisation Validation (OV) og Extended Validation (EV) til kunder i Europa. Xolphins effektive proces gør det nemt for kunder med SSL at forbedre websitenes placering i søgeresultaterne og tydeligt vise disse websites som sikre og pålidelige.

"Vi er meget glade for at kunne tilbyde Encryption Everywhere-programmet til vores webhostingpartnere. Det giver dem mulighed for forsyne alle kunders websites med basiskryptering og drage fordel af en masse mersalgsmuligheder. Vi er naturligvis lige så begejstrede for vores nye rolle som Symantec RA, hvor vi selv vil udføre valideringen for Symantec, Thawte og GeoTrust SSL-certifikater, "siger Maarten Bremer, direktør for Xolphin. "Symantec kunder og forhandlere kan således drage fordel af vores validerings- og supportteams erfaringer. Dette sørger for lokale verificeringstjenester, korte leveringstider, sagkyndig support og korte svartider."

point up