Anmodning om Digital Signatur eller Code Signing certifikat

For at anmode om et e-mail eller code signing certifikat er et CSR påkrævet. CSRen oprettes under anmodning af certifikatet med Internet Explorer eller Firefox. Funktionaliteten er ikke tilgængelig i Chrome. Det er også muligt at oprette et CSR i OpenSSL, men fordi denne proces er kompleks anbefaler vi det ikke.

Nedenfor finder du de trin til anmodning om certifikatet. Vi starter med den e-mailadresse og dit navn.

Request Code Signing Certificate or Client Certificate

• Email: Indtast e-mail-adresse der skal tilføjes certifikatet.
    • Name: Indtast navnet på den person for afdelingen der skal tilføjes certifikatet. Bemærk: Når du bestiller et Code Signing certifikat bliver felterne ovenfor erstattet af et felt hvor domænenavnet skal udfyldes. Det vil kun blive brugt til validering og vil ikke blive tilføjet i certifikatet.
  1. Vælg Continue. CSRen oprettes nu automatisk.
  2. Under trin 2 udfyldes de nødvendige certifikat oplysninger:

Request Code Signing Certificate or Client Certificate

3. Ved Validation informationindtaster du kontaktperson som kan bekræfte ordren.
    • Contact name: Indtast navnet på den kontaktperson som anmodningen kan bekræftes med via telefon.
    • Phone : Indtast det registrerede telefonnummer af den organisation som der anmodes certifikatet for. Feltet er ikke påkrævet når man anmoder om et personlig certifikat.
    • Vælg afkrydsningsfeltet "I accept Terms and Conditions of Xolphin and the EULA of Comodo" når du accepterer disse og klik Continue.
  4. Under Invoice information kan du vælge at indtaste din betalingsreference som vil blive vist på fakturaen.
  5. Efter det bliver du bedt om dine kundeoplysninger. Disse er kun til administration og fakturering og har intet at gøre med dataen som vil blive tilføjet i certifikatet.

Bemærk: E-mail adressen og adgangskoden er påkrævet når du skal logge ind i kontrolpanelet, så husk dem! Fakturaen vil også blive sendt til denne e-mail adresse. Request Code Signing Certificate or Client Certificate

6. Valg Continue.
  7. Til kontrol vises alt data som du har angivet, vælg Confirm Order hvis alt er korrekt eller vælg back for at foretage ændringer.

Request Code Signing Certificate or Client Certificate

Efter alle data er kontrolleret og du har bekræftet ordren, behandles ordren af vores valideringsteam so hurtig som muligt.