Fejl - Navnet i certifikatet er ugyldigt eller svarer ikke til hjemmesiden

Det er muligt at du ser følgende fejlmeddelelse:

Common Name mismatch

Generelt er der to forklaringer på dette.

Enten har certifikatet et Common Name, der ikke matcher det domænenavn du besøger. (For eksempel kan du besøge xolphin.com, mens certifikatet er udstedt for underdomænet webmail.xolphin.com.)

Hvis Common Name faktisk svarer til domænenavnet du besøger og du bruger Apache webserver, kan der være en anden forklaring. Muligvis er webserverens server navn eller server alias konfigureret forkert. Du kan løse problemet ved at redigere Apache konfigurationsfiler, og prøve igen.