IIS FAQ

• Følg trinene herunder for at konfigurere IIS-webserveren til HTTP Strict Transport Security (HSTS). Åbn Internet Information Services (IIS) Manager via Start → Administrative Tools → IIS Manager.

Læs mere

• Vejledningen nedenfor sikrer, at svagere kryptografiske algoritmer er deaktiveret i Windows registret. Begrænsning af brugen af visse kryptografiske algoritmer og protokoller i Schannel.dll Registernøglerne og tilhørende værdier i Windows Server 2008, Windows...

Læs mere

• Denne vejledning gælder for IIS 7 og nyere. I IIS er det nødvendigt at installere en bestemt udvidelse. Efter dette er det muligt at henvise en URL via web.config fra HTTP...