IIS - Opret well-known mappe

For at kunne udføre validering via en fil, skal filen være tilgængelig på en bestemt sti på webserveren. Det er nødvendigt, at stien indeholder et skjult bibliotek, som normalt gøres ved at placere et punkt foran navnet. Dog er det ikke tilladt at placere et punkt i et mappenavn i Windows Server. Det gør du ved at følge nedenstående trin på en Microsoft Windows-webserver:

1. Opret en mappe på C-drevet, navngiv den well-known og opret en mappe kaldet pki-validation. Eksempel: C:\well-known\pki-validation
  2. Placer tekstfilen i pki-validation mappen.
  3. Åbn IIS Manager på serveren, højreklik på dit websted og vælg Add Virtual Directory...
  4. Indtast som alias .well-known og som fysisk sti indtaster du stien til mappen. Tidligere nævnt eksempel: C:\well-known
  5. Afslut med at trykke på OK knappen. Mappen og dens indhold fungerer nu korrekt.