Rodcertifikater

• Denne oversigt viser browserkompatibiliteten af de af Xolphin leverede SSL certifikater per CA. Her kan du se hvilken rodcertifikater der som standard er tillid til af hvilke browsere eller applikationer....

Læs mere

• Den 30. maj 2020 udløber Comodos rodcertifikat, som hedder AddTrust External CA Root. Certifikatet er aktivt siden 30. maj 2000, og siden det blev lanceret bredt understøttet. Efterfølgeren til dette...