Sectigo Tillidsmærke

Sectigo (tidligere Comodo) tillidsmærke er et visuelt stempel, der vises på et websted, der angiver, at webstedet er sikkert, og identiteten af den enhed, der driver webstedet, er autentisk. Dette er en klar indikator for besøgende om, at deres personlige data kan indtastes sikkert og kun deles med den ægte siteoperatør.

Sectigo tillidsmærke installation

Tillidsmærket består af et billede og en HTML-kode. Koden genererer et interaktivt logo, der viser certifikatdataene. HTML-koden fungerer kun, hvis der er installeret et Sectigo (Comodo) certifikat på hjemmesiden.

1. Kopier tillidsmærkegrafiken nedenfor ved blot at højreklikke på billedet og vælge "Gem billede som ...".
  2. Upload tillidsmærkegrafiken til din webserver.
  3. Brug HTML-koden nedenfor for nemt at få tillidsmærket på din hjemmeside.

Tillidsmærkegrafiken

Small

Sectigo Trust Seal small

Medium

Sectigo Trust Seal medium

Large

Sectigo Trust Seal large

Tillidsmærkekoden

Du kan downloade koden pr. Certifikattype her.