Om Xolphin

Som den største udbyder af SSL certifikater i Holland er Xolphin kendt for sin hurtige, pålidelige og prisvenlige levering af SSL certifikater og digitale signaturer samt for sin kompetente support.

Mere end 30 medarbejdere leverer den viden og ekspertise, der kræves til både hurtig certifikatlevering og hurtig support af høj kvalitet. Certifikatvalidering udføres i vid udstrækning af Xolphin, som gør det muligt at levere et udvidet valideringscertifikat på bare en dag. Xolphin, en Sectigo virksomhed.

I 2020 blev Xolphin overtaget af sin mangeårige partner Sectigo. Ved at kombinere vores 18 års erfaring, ekspertise og ressourcer med den globale CA Sectigo er vi godt positioneret til at styrke og udvide vores udbud af digitale identitets- og sikkerhedsløsninger.

Læs mere

Vores stærke sider

 • 5 stjerner

  Kunder værdsætter mest vores hurtig service og fremragende tekniske support. Derfor bliver Xolphin bedømt med 5 ud af 5 stjerner.
  Læs alle anmeldelser
 • Tilgængelige 24/7

  Vi besvarer dine spørgsmål på alle tidspunkter, selv om aftenen og i weekenden. Hvis noget virkelig haster, kan du endda ringe til os midt om natten, men kun hvis det absolut ikke kan vente til om morgenen.
 • 50.000 kunder

  Over 50.000 kunder og over 3.000 forhandlere stoler på vores ekspertise. Siden 2002 har vi udstedt over 1.000.000 certifikater.
 • Kvalitetsgaranti

  Vores priser er generelt lavere end hvis du direkte bestiller hos en leverandør. Skulle du ikke være tilfreds med vores tjeneste, garanterer vi en tilbagebetaling inden for 30 dage efter købet. Hvis du regelmæssig har brug for certifikater kan du blive en forhandler og få rabat baseret på mængden af certifikater du har behov for.
 • Vi vender tilbage inden for femten minutter

  Vi forsøger at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt. Naturligvis forekommer det at en e-mail har brug for en grundig undersøgelse, men over 95% af spørgsmålene besvares inden for 15 minutter.
 • Med efterbetaling

  Du behøver ikke betale på forhånd, eller lave en indbetaling, du kan betale bagefter med faktura.
 • EV certifikater leveret samme dag

  Som Registration Authority for Sectigo (tidligere kendt som Comodo) og GlobalSign er Xolphin enestående i Europa. Dette giver os mulighed for at validere certifikatanmodninger for Comodo og GlobalSign hos os selv og dermed udstede certifikater hurtigt. I gennemsnit formår at levere Comodo EV certifikater med en grøn adresselinje (Extended Validation) på samme dag. Normalt tager denne proces op til en uge i gennemsnit.
 • ISO 27001

  Xolphin har en certificering for udstedelse af certifikater - derfor overholder vores tjenester strenge retningslinjer. Vores sikkerhedsprotokoller er certificeret i henhold til ISO 27001 standarden. Det betyder, at vi løbende registrerer, vedligeholder, beskytter og forbedrer vores systemer og årligt efterser alt relateret til informationssikkerhed.
point up