Om Xolphin

Som den største udbyder af SSL certifikater i Holland er Xolphin kendt for sin hurtige, pålidelige og prisvenlige levering af SSL certifikater og digitale signaturer samt for sin kompetente support.

Mere end 30 medarbejdere leverer den viden og ekspertise, der kræves til både hurtig certifikatlevering og hurtig support af høj kvalitet. Certifikatvalidering udføres i vid udstrækning af Xolphin, som gør det muligt at levere et udvidet valideringscertifikat på bare en dag. Xolphin, en Sectigo virksomhed.

I 2020 blev Xolphin overtaget af sin mangeårige partner Sectigo. Ved at kombinere vores 18 års erfaring, ekspertise og ressourcer med den globale CA Sectigo er vi godt positioneret til at styrke og udvide vores udbud af digitale identitets- og sikkerhedsløsninger.

Læs mere

Vores stærke sider

 • 5 stjerner

  Kunder værdsætter mest vores hurtig service og fremragende tekniske support. Derfor bliver Xolphin bedømt med 5 ud af 5 stjerner.
  Læs alle anmeldelser
 • EV-certifikater leveret hurtigt

  Som registreringsmyndighed for Sectigo er Xolphin unik i Europa. Det giver os mulighed for selv at udføre valideringen certifikater og levere dine certifikater hurtigt. Vi leverer Sectigo EV-certifikater inden for to arbejdsdage, vores valideringsteam validerer på 11 forskellige sprog.
 • 50.000 kunder

  Over 50.000 kunder og over 3.000 forhandlere stoler på vores ekspertise. Siden 2002 har vi udstedt over 1.000.000 certifikater.
 • Kvalitetsgaranti

  Vores priser er generelt lavere end hvis du direkte bestiller hos en leverandør. Skulle du ikke være tilfreds med vores tjeneste, garanterer vi en tilbagebetaling inden for 30 dage efter købet. Hvis du regelmæssig har brug for certifikater kan du blive en forhandler og få rabat baseret på mængden af certifikater du har behov for.
 • Med efterbetaling

  Du behøver ikke betale på forhånd, eller lave en indbetaling, du kan betale bagefter med faktura.
 • ISO 27001

  Xolphin har en certificering for udstedelse af certifikater - derfor overholder vores tjenester strenge retningslinjer. Vores sikkerhedsprotokoller er certificeret i henhold til ISO 27001 standarden. Det betyder, at vi løbende registrerer, vedligeholder, beskytter og forbedrer vores systemer og årligt efterser alt relateret til informationssikkerhed.
point up