Et nyt kapitel for Xolphin

2 december 2020

Af Maarten Bremer, grundlægger af Xolphin

I dag markerer en vigtig milepæl for Xolphin, fordi vi meddeler, at vi er blevet overtaget af vores mangeårige partner og verdens førende certificeringsorgan (CA) Sectigo. Vi har haft et succesfuldt partnerskab med Sectigo i næsten 20 år. Sammen har vi taget dette strategiske skridt for yderligere at udvide de mange synergier mellem vores to virksomheder.

Vi vil gerne forsikre dig om, at Xolphins engagement til succes for vores forhandlere og kunder forbliver uændret. Både Xolphin og Sectigo deler visionen om at drive innovation og tilbyde gennemprøvede løsninger, der beskytter virksomheder i alle størrelser mod onlinetrusler, mens de løbende investerer i et kvalificeret team og en solid virksomhedskultur.

Siden Xolphin blev grundlagt i 2002 har vi udstedt mere end en million certifikater til mere end 50.000 kunder i Europa. Derudover har vi et aktivt netværk af 3.000 forhandlere over hele Europa, der stoler på vores ekspertise til hurtigt at implementere SSL-certifikater for at sikre webtrafikken, udføre sårbarhedsscanninger og levere digitale signaturer til e-mail, kodesignering og PDF-signaturer.

Ved at kombinere vores 18 års ekspertise og ressourcer med Sectigo er vi godt positioneret til at styrke vores digitale identitet og websikkerhedstilbud, bygge videre på vores succeser og fortsætte med at overgå vores kunders og forhandleres forventninger. Uden vores medarbejderes utrættelige engagement og den loyale støtte fra vores kunder og vores partnernetværk ville vi ikke være, hvor vi er i dag. Mærket, du stoler på, forbliver det samme, men bliver stærkere, da vi fortsat vil eksistere som Xolphin, A Sectigo Company. Du kan stadig forvente følgende af os:

  • Kunden kommer først

Vi er stolte af de gode anmeldelser af vores kundeservice. Vores fokus på kundetilfredshed styrkes yderligere ved at gå sammen med Sectigo. Med et omfattende globalt salgs- og supportteam forbliver vores forpligtelse til hurtig og pålidelig levering af SSL-certifikater intakt.

  • Udvidet løsningsportefølje

Ved at tilslutte sig Sectigos globale organisation vil vores team være i stand til at tilbyde kunderne et udvidet udvalg af digitale identitets- og websikkerhedsløsninger. Dette inkluderer adgang til hele porteføljen af ​​Sectigos prisvindende løsninger, herunder Sectigo Web Security Platform, Sectigo Certificate Manager og andre innovative sikkerhedsteknologier. Derudover vil vores globale tilstedeværelse for support og validering øges eksponentielt og have en positiv indvirkning på hastigheden af udstedelsen af certifikater.

  • Branche førende erfaring

Sectigo er det førende certificeringsorgan (CA) med over 20 års erfaring i online tillid rundt om i verden. Efter 18 år har Xolphin etableret sig som den største leverandør af SSL-certifikater og digitale signaturer i Holland. Sammen bygger vi på en førsteklasses kundeoplevelse og bruger vores kombinerede brancheviden til at betjene Xolphins tilfredse kunder og partnere endnu bedre.

Endelig vil jeg gerne takke alle for den tillid, de har givet os gennem årene. For mig personligt er dette et logisk skridt til at videreudvikle Xolphin professionelt og samtidig give mig mere plads til at fokusere på tekniske spørgsmål bag kulisserne. Vi ser meget frem til næste kapitel i vores virksomhed, hvor vi vil gå sammen med Sectigo og fortsætte vores rejse styrket.

Pressemeddelelse Sectigo

Xolphin FAQ

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up