Sammenlign certifikater

Et SSL certifikat krypterer datatrafik mellem browser og serveren for at sikre at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes. Find ud af, hvilket certifikat du har brug for.

Ekstra
Rabat

Har du brug for certifikater på regelmæssig basis?

Som forhandler, tilbyder vi dig rabat og mulighed for at styre alle certifikater fra en konto og dit eget system via vores API.

Læs mere

Har du brug for hjælp?

Wizard Guide til SSL Certifikater


For andre henvendelser

phoneRing til os på +45 898 719 39
MailSend os en e-mail

1. Hvilken validering har du brug for?

Jo mere omfattende validering, jo mere pålidelig bliver det.

Domænevalidering

Sikker forbindelse til ikke-offentlige websteder
fra
152 kr
p. år

Valgt

infoSe detaljer

Certifikat uden selskabsdata

Certifikater med domænevalidering indeholder ikke virksomhedsdata. Vi kontrollerer kun, hvorvidt ansøgeren har kontrol med det domæne, hvortil certifikatet er bestilt. Certifikatet accepteres og anerkendes af alle browsere, og tilbyder en sikker forbindelse med 128/256-bit-kryptering.

Validering

Domænevalidering sker ved at en valideringskode sendes til en e-mailadresse på det domæne, hvortil certifikatet anmodes om. Flere typer e-mailadresser kan bruges til domænevalidering: admin, administrator, webmaster, hostmaster og postmaster@ for det pågældende domæne. Det er også muligt at bruge domænenavnets indehavers mailadresse og (who is)-oplysninger om dette.

For Sectigo certifikater er det desuden muligt at uploade en fil til hjemmesiden eller tilføje en post til DNS til brug for valideringen. Under bestillingsprocessen, vil vores system angive, hvilken fil eller post dette bør være.

Leveringstid

Eftersom ingen virksomhedsdata er inkluderet, bliver certifikatet normalt udstedt få minutter efter afsluttet domænevalidering. For mistænkelige domæner, kan manuel kontrol være nødvendig, hvilket vil øge leveringstiden.

Organisationsvalidering

For offentlige hjemmesider uden en kommerciel funktion
fra
607 kr
p. år

Valgt

infoSe detaljer

Certifikat med virksomhedsdata

Certifikaterne med organisationsvalidering omfatter virksomhedsdata. Med denne virksomhedsdata, kan besøgende på en hjemmeside kontrollere, om de besøger den korrekte organisationens hjemmeside. Virksomhedsdata indgår i certifikatet, men vil ikke være synlig på en så fremtrædende plads, som det er tilfældet med EV certifikater.

Validering

Udover den domænevalidering, som skal vise at brugeren har kontrol over det domæne der anmodes om, verificeres også virksomhedsdata. For at gøre dette, ser vi på et offentligt register, eksempelvis CVR, og kontakter organisationen via telefon.

Leveringstid

Leveringstiden for ​​certifikaterne varierer fra leverandør til leverandør. Fordi vi er nødt til at foretage en verificering via telefon, er leveringstiden længere end for domænevalidering. Dog kan Sectigo certifikater udstedes på eksempelvis femten minutter indenfor almindelig kontortid.

Udvidet validering

For webbutikker, banker og andre kommercielle hjemmesider
fra
1 137 kr
p. år

Valgt

infoSe detaljer

Certifikat med synlige virksomhedsdata

Certifikater med udvidet validering (EV) viser virksomhedsdata med et enkelt museklik og overholder meget strenge retningslinjer.

Validering

Udover den domænevalidering, som skal vise at brugeren har kontrol over det domæne der anmodes om, verificeres også virksomhedsdata. For at gøre dette, ser vi på et offentligt register, eksempelvis CVR, og kontakter organisationen via telefon. Nogle leverandører kræver dokumenter, der skal underskrives og sendes til os.

Leveringstid

På grund af den omfattende verifikationsproces, vi er nødt til at foretage, har EV certifikater den længste leveringstid. Behandling af EV-ansøgninger tager normalt en arbejdsdag gennem Sectigo, mens det med andre leverandører kan tage lidt længere tid.

2. Hvilken slags certifikat har du brug for?

Hvor mange domæner vil du sikre?

Standard

for et enkelt domænenavn

For eksempel:
www.domain.dk

Valgt

infoSe detaljer

Single-domain certifikater

Standardcertifikater omfatter et enkelt domænenavn.

Gratis ekstra domæne

Nogle certifikater kommer med et gratis ekstra domæne, så certifikatet fungerer for domænet med og uden www. præfiks. Reglerne varierer per Mærke:

 • Sectigo (tidligere kendt som Comodo)
 • Når der anmodes om et enkelt domæne certifikat for et www eller ikke-www domæne, vil det andet domæne (www eller ikke-www) blive tilføjet gratis.

Flere domæner

Flere (under)-domænenavne i et enkelt certifikat
For eksempel:
intranet.domainA.dk
webmail.domainB.dk
www.domain.dk
domain.dk

Valgt

infoSe detaljer

Multi-domain certifikat

Et multi-domæne certifikat (MDC/UCC) sikrer flere (under)- domænenavne i et enkelt certifikat. Disse kan omfatte forskellige hoveddomæner, men:

 • For multi-domæne certifikater med virksomhedsdata, skal alle domæner have samme ejer.

Bemærk: Tilføjede domæner virker ikke automatisk for domæner både med og uden www. Ønsker du at sikre både ditdomænenavn.dk samt www.ditdomænenavn.dk? Indtast dem hver for sig.

Tilføjelse af domæner

Efter udstedelsen kan certifikatet udvides med yderligere domæner via en genudgivelse. Du betaler kun for den resterende løbetid per tilføjet (under)-domæne.

Wildcard-domæner

Sectigo kan også udstede dette certifikat til wildcard-domæner (dette er ikke muligt med udvidet validering). Disse wildcard-domæner kan bruges til at sikre alle underdomæner af et vist hoveddomæne.

Prisberegning

De viste priser er for de første to (under)-domæner. Efter dette nummer, betaler du et beløb pr ekstra (subdomæne). Priser fremgår ved siden af ​​produktet. Hvis du tilføjer ekstra domæner i certifikatets løbetid, beregnes omkostningerne på baggrund af den resterende løbetid.

Wildcard

For et ubegrænset antal underdomæner
For eksempel:
*.domain.dk

Valgt

infoSe detaljer

Wildcard-certifikat

Et wildcard-certifikat sikrer alle underdomæner af et vist hoveddomæne.

3. Livstid

Jo længere levetid, jo højere din rabat

1 år

2 år

3 år

4 år

5 år

4. Produkter

Certifikaterne leveres på faktura med en betalingsfrist på 21 dage.
 • Kvalitetsgaranti

  Fuld tilfredshed eller pengene tilbage indenfor 30 dage.
 • 50.000 kunder

  Siden 2002 har vi udstedt over 1.000.000 certifikater
 • EV-certifikater leveret hurtigt

  Eget valideringsteam, Xolphin er RA for Sectigo
 • Sikkerhed først

  ISO 27001 certificeret
point up