Certificeringer

Xolphin har opnået forskellige certificeringer, der påvirker forretningsdriften. Læs mere om indholdet af disse certificeringer, eller download certifikaterne.

ISO 27001:2013

ISO/ (IEC) 27001:2013 er den internationale ISO-standard for informationssikkerhed. Denne standard er en fælles indsats fra Den Internationale Organisation for Standardisering (ISO) og Den Internationale Elektrotekniske Kommission (IEC). Den sidste store revision af denne standard var i 2013. Standarden beskriver en procesbaseret tilgang til kortlægning af informationssikkerhedsrisici og at træffe de rigtige foranstaltninger for at begrænse risiciene inden for organisationen. Ved hjælp af et informationssikkerhedsstyringssystem (ISMS) er informationssikkerheden dokumenteret, vedligeholdt, udført, overvåget og forbedret.

Gennem ISMS er procedurerne for it-sikkerhed strammet og dokumenteret. Bevidstheden om informationssikkerhed øges i hele organisationen. Primær standarden viser processen og de nødvendige procedurer og mere begrænset, den faktiske tekniske sikkerhed. At opnå certificeringen er ret værdifuld. Ved implementeringen af ​​ISO 27001:2013 og de tilhørende ISMS har vi en solid base for nu og fremtiden. Det giver os mulighed for at holde vores informationssikkerhed på et højt niveau.

Xolphin ISO 27001:2013 certifikatet

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up