Certificeringer

Xolphin har opnået forskellige certificeringer, der påvirker forretningsdriften. Læs mere om indholdet af disse certificeringer, eller download certifikaterne.

ISO 27001:2013

ISO/ (IEC) 27001:2013 er den internationale ISO-standard for informationssikkerhed. Denne standard er en fælles indsats fra Den Internationale Organisation for Standardisering (ISO) og Den Internationale Elektrotekniske Kommission (IEC). Den sidste store revision af denne standard var i 2013. Standarden beskriver en procesbaseret tilgang til kortlægning af informationssikkerhedsrisici og at træffe de rigtige foranstaltninger for at begrænse risiciene inden for organisationen. Ved hjælp af et informationssikkerhedsstyringssystem (ISMS) er informationssikkerheden dokumenteret, vedligeholdt, udført, overvåget og forbedret.

Gennem ISMS er procedurerne for it-sikkerhed strammet og dokumenteret. Bevidstheden om informationssikkerhed øges i hele organisationen. Primær standarden viser processen og de nødvendige procedurer og mere begrænset, den faktiske tekniske sikkerhed. At opnå certificeringen er ret værdifuld. Ved implementeringen af ​​ISO 27001:2013 og de tilhørende ISMS har vi en solid base for nu og fremtiden. Det giver os mulighed for at holde vores informationssikkerhed på et højt niveau.

Xolphin ISO 27001:2013 certifikatet

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 er verdens mest anvendte standard for kvalitetskontrol. Målet med dette kvalitetsstyringssystem er, at organisationen vil fokusere på løbende forbedring og øge kundetilfredsheden. Kundetilfredshed er meget vigtigt for Xolphin.

ISO 9001:2015 er formuleret til at være opmærksom på hele processen med at oversætte kunde ønsker (input) til det endelige produkt eller service. Hele den primære arbejdsproces er nævnt såvel som nogle sekundære processer. Disse processer understøtter organisationen for løbende forbedringer. Dette kan omfatte oprettelse af en udviklingsafdeling, der forbedrer brugergrænsefladen, men også salgs og marketingafdelingen, der løbende angiver kundens behov.

Alt er fokuseret på at oversætte input til output, fra kundens efterspørgsel til kundernes tilfredshed. Organisationen skal være opmærksom på at kontrollere og sikre arbejdsbyrden i organisationen. Måden man skal opfylde dette afhænger af organisationens størrelse og kompleksitet. ISO 9001:2015 bestemmer ikke hvordan organisationen skal opfylde ting, de bestemmer bare standarderne. Xolphin har defineret, hvordan hun kan opfylde disse standarder i hendes QMS.

Xolphin er i stand til at bidrage til løbende kundeforbedring af hendes produkter og tjenester på en mere struktureret måde, det er selvfølgelig en fordel.

Xolphin ISO 9001:2015 certifikatet

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up