SSLCheck laver en forbindelse til serveren og kontrollerer, hvorvidt alle root- og mellemliggende certifikater transmitteres korrekt, og om der potentielt er problemer

Har du brug for hjælp?

WizardSSL Hjælp

For andre henvendelser

TelefonRing til os +45 898 719 39
E-mail Eller Send en besked
topblock down

Hvis du har brug for hjælp til installation af SSL certifikater, leder vores manualer dig trin for trin igennem hele processen fra anmodning til installation. Vi opdaterer vejledningerne regelmæssigt, baseret på de spørgsmål, vores supportmedarbejdere modtager.

Under ofte stillede spørgsmål, imødekommer vi de mest almindelige problemer, der kan opstå under installation af certifikater, ligesom hyppigt anvendte udtryk forklares.

Hvis du ikke finder det, du har brug for, kontakt vores support via telefon eller e-mail. Indenfor almindelig kontortid, besvarer vi spørgsmål indenfor 15 minutter.