Support

SSLCheck

SSLCheck laver en forbindelse til serveren og kontrollerer, hvorvidt alle root- og mellemliggende certifikater transmitteres korrekt, og om der potentielt er problemer

Har du brug for hjælp?

WizardSSL Hjælp

For andre henvendelser

TelefonRing til os +45 898 719 39
E-mail Eller Send en besked
  • Certifikat bruger kun 1024-bit rodcertifikater

Certifikater, der kun bruger 1024-bit rodcertifikater, er ikke længere betroede. Når browseren er opdateret, blokeres certifikaterne. Der opstår en fejl på klientsiden. Udskiftning af rodcertifikaterne Problemer med rod...

Læs mere

• Mellemliggende certifikater bliver ikke givet videre af serveren

SSL certifikater signeres ikke direkte af de rodcertifikater, der er gemt i browserne, men ved et eller flere mellemcertifikater. Det mellemliggende certifikat er en type certifikat, som udgiverne af certifikater (CA) bruger ...

Læs mere