• Anmodning om Digital Signatur eller Code Signing certifikat

For at anmode om et e-mail eller code signing certifikat er et CSR påkrævet. CSRen oprettes under anmodning af certifikatet med Internet Explorer eller Firefox. Funktionaliteten er ikke tilgængelig i Chrome. Det er også m...

Læs mere

• Installation Code Signing Certifikat eller Email Certifikat

Når der anmodes om et Code Signing eller Email certifikat (digital signatur) opretter browseren automatisk et CSR. Det er også muligt at angive CSRen manuelt, men i denne vejledning går vi ud fra den browser baseret oprett...