Subscription SSL

Med Subscription SSL kan du drage fordel af fordelene ved et SSL certifikat med en længere gyldighedsperiode på trods af den brancheomfattende begrænsning af den maksimale løbetid. Du betaler en gang i forvejen, så prisen pr. år er lavere. Én gang om året fornyer du certifikatet ved at indsende et nyt CSR, hvorefter vi gennemgår valideringsprocessen.

Hvorfor Subscription SSL?

Den maksimale løbetid af SSL certifikater er begrænset i de senere år fra 5 til 3 til 2 år, og nu ned til 1 år fra 1. september 2020. Der er en chance for, at løbetid vil blive yderligere begrænset. Fortalere (webbrowsere og nogle CA'er inklusive Sectigo) anbefaler dette kraftigt på grund af de sikkerhedsmæssige fordele. Selvom alle CA'er anerkender dette, er der behov for længere gyldighed på markedet for at begrænse den administrative byrde. Et SSL abonnement sparer tid og penge, da organisationer bruger mindre tid på certifikatadministration og drager fordel af en lavere årlig pris.

Hvordan fungerer Subscription SSL?

SDu kan bestille SSL abonnement i 2, 3, 4 eller 5 år. Dette giver dig en rabat på prisen pr. år. Abonnementet er tilgængeligt med alle SSL certifikater fra SectigoAbonnementet påvirker ikke den tekniske levetid, og i henhold til de nuværende retningslinjer skal et certifikat fornyes teknisk hver 13. måned.

Forhandlere kan også bestille SSL abonnement via Xolphin REST API. Er du ikke API-bruger endnu? Du kan integrere API'en gratis. Hvis du bruger Xolphin REST API fra den 18. august, modtager du et SSL certifikat i form af det nye Subscription SSL, så snart du ansøger om et flerårigt certifikat. Du behøver ikke selv foretage ændringer.

Fornyelse af teknisk gyldighed

Som beskrevet tidligere kræves en teknisk årlig fornyelse på trods af det købte abonnement. Vi sender dig en meddelelse via mail 30 dage før udløbsdatoen. Vi sender ikke påmindelses e-mails til API-brugere: vi sender dig et 'ReadyForReissue' webhook-opkald, hvorefter du kan genudstede SSL certifikatet. Du bliver muligvis nødt til at implementere "ReadyForReissue" webhook-opkaldet til dette.

Til forlængelse kræves et nyt CSR til fornyelse og validering. Du vil derefter modtage det ny udstedte certifikat til installation.

Afhængig af certifikaternes valideringsniveau kræver den tekniske fornyelse:

• Et CSR;
  • Domænevalidering (DCV);
  • Ved OV-certifikater, ny organisationsvalidering hver 27 måneder;
  • Ved EV-certifikater, ny organisation og telefonvalidering hver 13. måned;

Hvor lang er opsigelsesperioden for Subscription SSL?

Som med almindelige SSL certifikater har SSL abonnementet en opsigelsesperiode på 30 dage. Dette gælder kun for starten af abonnementet og ikke årligt for enhver teknisk fornyelse af certifikatabonnementet.

Hvad er betalingsbetingelserne for Subscription SSL?

Du betaler én gang, når du køber et abonnement for hele abonnementsperioden (1-5 år). Dette begrænser antallet af betalinger og giver os mulighed for at give den flerårige rabat.

Hvad er omkostningerne ved at tilføje yderligere domæner til et multi-domæne certifikat?

Subscription SSL er også tilgængelig for multi-domæne certifikater, som kan udvides ved genudgivelse med yderligere domæner i løbet af abonnementet. Som med et almindeligt SSL certifikat betaler du kun for de ekstra domæner, der er tilføjet, og omkostningerne beregnes over abonnementets resterende løbetid.

Hvorfor er den 18. august deadlinen i stedet for 1. september?

Den generelle frist for overgangen til 1 års certifikater er 1. september 2020. En minimal leveringstid gælder for certifikater med virksomhedsvalidering (OV og EV), så leverandører vælger en sikker margen på to uger. Xolphin handler i overensstemmelse med dette.