IIS - Sikkerhedskopiering af certifikat og privat nøgle til pfx-fil

Vi anbefaler på det kraftigste, at du altid laver en sikkerhedskopi af den private nøgle og certifikatet. På den måde kan certifikatet genskabes i tilfælde af tekniske problemer.

Åbn certifikatlageret for den lokale maskine

1. Start MMC igennem StartRun → indtast mmc.
  2. Gå til fanen ConsoleFileAdd/Remove Snap-in.
  3. Vælg Computer Account.
  4. Vælg Local Computer.
  5. Vælg Certificates.
  6. Luk Add Standalone Snap-in vinduet.
  7. Klik på OK i Add/Remove Snap-in vinduet.
  8. Åbn certifikatkonsoltræet.

Eksporter certifikatet

1. Find mappen med navnet PersonalCertificates.
  2. Vælg det certifikat, som der skal laves en sikkerhedskopi af.
  3. Højreklik på filen, og klik på All TasksExport.
  4. Guiden til eksport af certifikat starter. Klik på OK.
  5. Vælg export the private key og klik på Next.
  6. Brug standardindstillingerne, og klik på Next.
  7. Vælg en adgangskode for at beskytte sikkerhedskopien, og klik på Next.
  8. Gem filen på et sikkert sted. Filtypen af sikkerhedskopien er .pfx.
  9. Klik på Finish.
  10. Meddelelsen The export was successful vises, når eksporten er afsluttet. Klik på OK.