USB tokens

Hvad er en USB token?

En USB token, også kaldt for en PKI token, bliver brugt til at gemme et certifikat som efterfølgende kan bruges til at skrive under eller logge ind. PKI autentifikation er et af de mest sikre måder at logge ind på, fordi der bliver gjort brug af en avanceret kryptering. Desuden opfylder en USB token de krav som der bliver stillet til et avanceret elektronisk signatur, inklusiv lagring på en sikkert enhed.

Sikker enhed

Et certifikat på en USB token har den egenskab at det er muligt at slette informationen på selve enheden, men at det ikke er muligt at fjerne certifikatet fra enheden og installere det et andet sted. Derudover er en USB token beskyttet med en adgangskode, hvilket giver en yderligere sikkerhed.

Produkter

Xolphin leverer PDF Signing certifikater fra GlobalSign til små mængder (få underskrifter per år) på en USB token fra SafeNet. Disse certifikater er egnet til underskrifter fra en stationær computer, men ikke til server installation. Brug af enheden kræves en USB port og mindst 128 MB RAM hukommelse til installationen af de tilhørende drivere og software.
Bemærk: Token fungerer kun på Windows computer eller en Mac OS med Windows installeret.

PKI token van Safenet