Apache - Konfigurer HTTPS for hele hjemmesiden

De følgende trin beskriver konfigurationen af Apache for at få hjemmesiden serveret via HTTPS. Læs vores baggrund information om Secure the complete website.

Omdirigering via mod_alias

Hvis du kan redigere Apache vhost konfiguration, kan du ændre VirtualHost konfiguration for at indeholde følgende linje til at omdirigere al HTTP trafik til HTTPS.

Redirect permanent "/" "https://www.example.com/"

HTTPS Konfigurationen per hjemmesiden

En anden metode til at omdirigere alle webadresser til HTTPS er at gøre brug af mod_rewrite modulen i Apache. Dette modul kan aktiveres ved at tilføje følgende linie til din httpd.conf fil, hvis ikke den allerede er der:

LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

Når du har aktiveret mod_rewrite modulet skal du aktivere muligheden for at en .htaccess fil kan overskrive din server konfiguration. Dette kan gøres ved at tilføje linien AllowOverride Alt til virtualhost filen. Ofte er dette allerede tilfælde i shared hosting miljøer:

<VirtualHost *:80>
<Directory /var/www/>
AllowOverride All
</Directory>
</VirtualHost>

Ved at placere kommandoen i .htaccess filen for www.sslcertificaten.nl:80, sender Apache nu al trafik fra HTTP til HTTPS. .htaccess filen skal indeholde følgende regler for at rute HTTP trafik til HTTPS:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTPS} off # regel niet uitvoeren wanneer verbonden via https
RewriteRule ^(.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301]# alles doorsturen naar https