Apple Mac OS X Server - Installation certifikat

Umiddelbart efter certifikatet udstedes, bliver det tilsendt per e-mail. Certifikatet kan også hentes igennem kontrolpanelet. Certifikatfilen vil have det samme navn som det domænenavn det er blevet anmodnet til, for eksempel: www_ditdomaine_dk.crt. I tilfælde af en anmodning om et multidomæne certifikat vil filnavnet være et nummer i stedet for domænenavnet. Husk også at installere rod- og intermediate certifikater hvis de er der.

Kopier certifikat til serveren

1. Log ind på serveren som root.
  2. Hvis følgende folder ikke eksisterer på din server, så skal folderen oprettes:
    /etc/httpd/ssl.crt/
  3. Kopier cert.crt til ovennævnte folder.

Installation af certifikatet

1. Klik i Server AdminWeb og derefter på Configure Web Service.
  2. Sørg for at Enable SSL support er aktiveret til hele hjemmesiden.
  3. Klik på Sites, vælg den hjemmeside som du vil installere certifikatet på og klik på Edit.
  4. Vælg Enable Secure Socket Layer (SSL).
  5. Klik på Edit Certificate File, indsæt teksten fra certifikat filem og klik på Save.
  6. Klik på Edit Key File, indsæt teksten af nøglefilen (key.pem som du tidligere har oprettet) og klik på Save.
  7. Klik på tab, du bliver nu bedt om pass phrasen. Udfyld her pass phrasen og klik på OK.
  8. Angiv logfilens placering.
  9. Stop og start Webtjenesten.

Installation rod- og mellemliggende certifikater

1. Gem de rod- og mellemliggende certifikatet på skrivebordet.
  2. Brug Finder for at tage til ApplicationsUtilities og dobbeltklik på Keychain Access (Nøglehængeradgang).
  3. Hvis knappen nederst til venstre viser meddelelsen Show Keychains klikkes der på denne for at vise Keychain listen.
  4. Klik på System keychain til ventstre.
  5. Klik på FileImport og vælg derefter det gemte rodcertifikat.
  6. Udfyld adgangskode når der bliver bed om det.
  7. Gentag trin 5 og 6 til de mellemliggende certifikat(er). Derefter lukkes Keychain Access.

Alle nødvendige trin til installation af certifikatet er nu fuldført. Sørg for at certifikatfilene er sikret godt og at en sikkerhedskopi af privatnøglen bliver gemt et sikkert sted. Du skal også installere rod- og intermediate certifikater.