Caddy - Opret CSR

For at du kan bruge dine egne certifikater med Caddie webserveren, kræver det at du oprette den private nøgle og Certificate Signing Request med OpenSSL. Når certifikatet er udstedt, kan du sætte nøgleparet i Caddy webserver konfigurationen. Følgende OpenSSL kommandoer kan bruges til at oprette den private nøgle og CSR for din Caddy webserver;

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up