Sikring af flere porte

Et enkelt SSL certifikat er i stand til at sikre flere porte. For eksempel, hvis du har en SSL certifikat til webmail.xolphin.com, vil du være i stand til at konfigurere det ikke kun for webmail.xolphin.com:80, men også for webmail.xolphin.com:443 og lignende.

Det er ikke muligt at angive et CSR (Certificate Signing Request) med et portnummer defineret i den fælles navn, da dette gør den ubrugelig. Ved modtagelse af et CSR med et portnummer i den fælles navn, er vi forpligtet til at afvise det.