IIS - Konfiguration af HTTP Strict Transport Security

Følg trinene herunder for at konfigurere IIS-webserveren til HTTP Strict Transport Security (HSTS).

1. Åbn Internet Information Services (IIS) Manager via StartAdministrative ToolsIIS Manager.

HSTS in IIS

2. Klik på HTTP Response Headers.
  3. Klik på Add... i Actions panelet..

HSTS in IIS

4. >Indtast følgende værdier i Add Custom HTTP Response Headers dialog boksen:
    Name: Strict-Transport-Security
    Value: max-age=31536000

5. Luk IIS Manager efter bekræftelsen.

Omdirigering besøgende til HTTPS URLen

Åbn Internet Information Services (IIS) manager via StartAdministrationIIS Manager.

1. Klik på HTTP Redirect.
  2. Kontroller Redirect box og indtast mål URLen (HTTPS). Sæt status til permanent omdirigering (301)