Administrer certifikat ansøgninger

Fra Xolphin kontrolpanelet er du i stand til at overvåge den aktuelle status for nyligt bestilte SSL certifikater. Denne information kan findes under fanebladet 'Ansøgninger'. Hvis vi mangler oplysninger fra din side for at kunne udstede SSL certifikatet, vil du finde dette på Dashboard (som vises direkte når du logger ind på Xolphin kontrolpanelet). Hvilke oplysninger kræves til at behandle ordren afhænger af SSL certifikattypen.

Oversigt over aktuelle ansøgninger

I dette område finder du alle aktuelle SSL certifikatanmodninger som bliver behandlet af Xolphin. Hvis du har en stor mængde af forespørgsler, kan du se alle aktuelle anmodninger ved hjælp af sidenavigationen. En kort redegørelse om gennemførelse af en specifik anmodning kan du finde i kolonnen »produkt«. Det viser også en kort bemærkning med hvad der skal gøres for at afslutte ordren.

Detaljer for hver ansøgning

Hver ansøgning kan åbnes for at se detaljer. Bortset fra oversigten over den angivne information kan du også:

• Vælge en validering metode til Domain Validation (DV);
  • Gensende valideringsemailen; Tilmelding og / eller downloade dokumenterne for Extended Validation (EV);
  • I tilfælde af Extended Validation, planlægning et opkald
  • Annullere anmodningen. Brug kun denne funktion, hvis du ikke har brug certifikatet. Brug ikke denne funktion, hvis du kun har brug for at ændre detaljerne i anmodningen.

Kontakt venligst Xolphin for dette i stedet.