Ændring af virksomhedsdata er ikke længere tilladt i Comodo certifikater

23 marts 2018

Fra nu af er det forbudt at ændre selskabsdata i et Comodo certifikat efter udstedelse. Denne ændring gælder for alle Comodo certifikater.

Hvorfor denne ændring?

For at ændre certifikatdataene er det nødvendigt at validere og udstede et certifikat igen. Begrænsning af denne mulighed reducerer chancen for fejl og vil resultere i en hurtigere udstedelsesproces og forbedret sikkerhed.

Hvad er ikke længere muligt?

Certifikater med organisations - eller udvidet validering indeholder firmaoplysninger, som et firmanavn, adresse og cvr. Du indtaster disse data, når du bestiller et certifikat. Vi kontrollerer disse data før certifikatudstedelsen i overensstemmelse med strenge retningslinjer. Indtil for nylig var det muligt at ændre virksomhedens data i et certifikat i løbet af gyldighedsperioden ved at foretage en genudstedelse. Fra nu af er det ikke længere muligt.

Was ist noch möglich?

Hvis virksomhedsdataene er forkerte, kan du annullere certifikatet uden omkostninger inden for 30 dage efter udstedelse og bestil et nyt certifikat med de korrekte virksomhedsdata. Tilføjelse af ekstra domæner til et multidomain certifikat er stadig mulig ved en genudstedelse.

I tilfælde af spørgsmål, kontakt os venligst.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up