Forsinket levering af Symantec, GeoTrust og Thawte SSL certifikater

13 december 2017

Siden begyndelsen af denne måned udstedes SSL certifikater fra Symantec, GeoTrust og Thawte af DigiCert. På grund af de browserfristerne, skal millioner af certifikater på verdensplan valideres og udstedes igen. Som følge heraf er leveringstider for Symantec, GeoTrust og Thawte certifikaterne i øjeblikket betydeligt forsinket.

Vent med certifikatgenudgivelser

Alle Symantec, GeoTrust og Thawte certifikater udstedt før 1. december 2017 kræver en genudgivelse før eller senere for at forbliver betroet af browserne. De certifikater, som dette gælder for, er tydeligt markeret i kontrolpanelet. Afhængigt af udstedelsesdatoen kræves disse certifikater genudstedet senest den 15. marts eller den 13. september 2018.

På grund af den aktuelle arbejdsbelastning hos DigiCert fraråder vi at indlede eventuelle genudgivelser på nuværende tidspunkt. At vente med genudstedelsen har ingen indvirkning på almindelige brugere med hensyn til deadlines - kun nogle udviklingsmiljøer i browsere vil give advarsler, før disse datoer.

Skift til et andet mærke

Vil du gerne have dine certifikater genudstedt før? Som et alternativ kan du skifte til en sammenlignelig Comodo eller GlobalSign certifikat. Comodo certifikater har for eksempel en kort leveringstid på gennemsnitlig 15 minutter for et domæne eller et organisationsvalideret certifikat, og en arbejdsdag for et EV certifikat. For at benytte denne mulighed, kontakt venligst vores salgsafdeling. De kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Anmod om et nyt certifikat

Det forsinkede leveringstidspunkt gælder også for nye anmodninger af Symantec, GeoTrust og Thawte certifikater. Hvis du har brug for et certifikat hurtigt, er det tilrådeligt at anmode om et certifikat fra GlobalSign eller Comodo. Foretrækker du et Symantec, GeoTrust eller Thawte certifikat? Så anbefaler vi at vente med dine anmodninger, indtil den største forsinkelse er løst.

Mere information

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up