ISO certificering fornyet og udvidet med 9001 og WebTrust

31 januar 2018

I 2017 har vi gjort en stor indsats for at forny Xolphins ISO 27001:2013 og WebTrust certificering samt opnåelsen af ​​ISO 9001:2015 certificeringen. Vi er glade for at kunne meddele, at vi modtog alle tre certificeringer fra Ernst & Young den 14. december.

Hvad er ISO certificeringer?

ISO 27001:2013 er den internationale ISO-standard for informationssikkerhed. At opnå denne kvalitetsmærkning betyder, at vores procedurer og processer til informationssikkerhed er veldefinerede, og vi kan holde dem på et højt niveau. Det indikerer derfor, at vi behandler (kunde) data sikkert og vil fortsætte med at gøre det.

ISO 9001:2015 er rettet mod kvalitetskontrol og er en god tilføjelse til ISO 27001:2013. Et kvalitetsstyringssystem er oprettet for ISO 9001:2015, som danner grundlag for mere fokuseret arbejde med løbende kvalitetsforbedring af produkter og tjenester. Dette gør det muligt for os at fokusere endnu mere på kundernes ønsker og kundetilfredshed, som er vigtige værdier for Xolphin.

WebTrust

Xolphin er WebTrust certificeret til kontrol af aktiviteter som registreringsmyndighed (RA). WebTrust er en international standard, der specifikt tager sigte på en omhyggelig og sikker udførelse af de aktiviteter, der kræves til kontrol og udstedelse af digitale certifikater af RA'er og CA'er (certificeringsmyndigheder). Da WebTrust og ISO 27001:2013 er meget ens, besluttede Xolphin at anmode om WebTrust-rekertificering sammen med ISO 27001:2013-mærket via den samme revisor.

Hvorfor disse certificeringer?

At opnå disse nye certificeringer giver os mulighed for at fokusere på kontinuerlig kvalitetsforbedring af vores produkter og tjenester på en usædvanligt struktureret måde. ISO og WebTrust er almindeligt anvendte standarder. Især i Europa bliver ISO-certificeringer en vigtigere faktor, når man vælger en leverandør. At opnå disse certificeringer sikrer et højt niveau af gennemsigtighed og gør det muligt for kunderne at stole på kvaliteten af ​​vores produkter og tjenester over hele verden. På grund af den løbende fokusering på informationssikkerhed og kvalitetsforbedringer, arbejder vi mere effektivt, og vi kan servicere vores kunder og deres behov endnu bedre.

Læs mere om vores certificeringer.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up