Sectigo Web Security Platform er nu tilgængelig

19 januar 2021

Sidste år introducerede Sectigo Web Security Platform, en løsning, der beskytter websteder mod næsten alle online trusler. Sectigo Web Security Platform er nu også tilgængelig via Xolphin. Denne omfattende og automatiserede sikkerhedsplatform tilbyder dig en helt tilpasset websikkerhedspakke - både med og uden et SSL certifikat.

Hvad er Sectigo Web Security Platform?

Sectigo Web Security Platform kombinerer Sectigos SSL certifikater med otte lag "Set it and forget it" sikkerhed, alt sammen administreret via en enkelt cloud baseret portal. Automatiser daglige sikkerhedskopier og scanninger af hjemmesider, få proaktive meddelelser for at rette sårbarheder og fjern malware med det samme og meget mere. Sectigo Web er også tilgængelig uden et SSL certifikat og kan udvides til otte komponenter.

Pakker og bundter

For at give en passende løsning for alle er der fire websikkerhedspakker, som indeholder en eller flere af websikkerhedskomponenterne. Alle Sectigo SSL certifikater leveres som standard med monitorpakken, som inkluderer Web Detect. Pakkerne Web Remediate, Web Perform og Web Complete er også tilgængelige individuelt uden et SSL certifikat.

Som med SSL kan alle valideringsniveauer og -muligheder kombineres med en af websikkerhedspakkerne i et enkelt bundt. Dette bundt er tilgængelig med en løbetid af 1 til maksimalt 5 år. De flerårige bundter udstedes som Subscription SSL på abonnementsbasis med en engangsfaktura for hele perioden.

Yderligere information

Sectigo Web Security er nu tilgængelig via Xolphin APIen. I løbet af året vil vi også tilbyde løsningen direkte på vores hjemmeside. Vil du gerne vide mere om mulighederne, produktoplysninger eller en forbindelse til vores API? Klik her for mere information. Eller kontakt en af ​​vores kunderådgivere på +45 898 719 39 eller salg@xolphin.dk.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up