Subscription SSL muliggør en længere løbetid

8 september 2020

Du kan nu anmode om SSL certifikater med abonnement fra Sectigo. Med Subscription SSL kan du drage fordel af et SSL certifikat med en længere løbetid på trods af den brancheomfattende begrænsning af den maksimale gyldighedsperiode.

Begrænsning af gyldighedsperiode

Som allerede meddelt i begyndelsen af ​​dette år, vil de fleste browsere ikke længere acceptere SSL certifikater med en gyldighedsperiode på mere end et år fra den 1. september 2020. Som et resultat udstedes der ikke længere certifikater med en gyldighedsperiode på mere end 13 måneder fra den 18. august 2020. På den ene side øger en kortere gyldighedsperiode sikkerhed og på den anden side lægger det en større byrde på ledelse og administration.

Sectigo starter Subscription SSL

Siden 18. august har Sectigo tilbudt "Subscription SSL", som kombinerer sikkerhedsfordelene ved en kortere gyldighedsperiode med fordelene ved en længere løbetid. Et abonnement giver en prisfordel, f.eks. med et 5-årigt abonnement betaler du kun for 4 år. Ud over prisfordelen sparer dette dig også det årlige valgmoment; Du behøver ikke bekymre dig om det i lang tid.

Hvordan fungerer Subscription SSL?

Alle typer certifikater fra Sectigo er tilgængelige på abonnementsbasis, fra 2 til 5 år. Du betaler en gang i forvejen for hele abonnementsperioden. Dette resulterer i en prisfordel: Den pris, du forudbetaler for et 5 årigt abonnement, svarer for eksempel til 4 år for det separate køb af dette certifikat. Dermed sparer du et år. Derudover er den administrative indsats begrænset: I stedet for at betale hvert år betaler du kun en gang hvert femte år.

Den tekniske levetid for et certifikat skal forlænges årligt i løbet af abonnementets løbetid. Du kan forny certifikatet en gang om året ved at indsende en ny CSR, hvorefter vi gennemgår valideringsprocessen igen.

Fra nu af kan du ansøge om alle SSL certifikater af ovenstående mærker online i flere år, så modtager du automatisk et abonnement. Subscription SSL er for nylig også blevet tilgængelig via Xolphin API.

Vil du vide mere om det? Du kan finde flere oplysninger her eller kontakte os!

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up