Symantec SSL fortsætter som DigiCert SSL efter 30. april

30 april 2020

I november 2017 blev det annonceret, at Symantec havde solgt sin SSL division til DigiCert. Fra det øjeblik blev alle Symantec-mærker, nemlig Symantec, Thawte, GeoTrust og RapidSSL, dækket af DigiCert. Disse mærker er blevet udstedt af DigiCert siden 2017. Nu går de et skridt videre: Symantec SSL mærket bliver til DigiCert SSL fra 30. april 2020. De andre mærker ændres ikke.

Hvad er virkningen af ​​denne ændring?

Efter den 30. april er det ikke længere muligt at anmode om Symantec produkter. Det gamle Symantec produktsortiment og produktfunktioner vil fortsat eksistere, men under navnet DigiCert. Så Symantec Secure Site kaldes nu DigiCert Secure Site. Den velkendte Norton Secured Seal vil også fortsætte med at eksistere, men med tilføjelsen "Powered by DigiCert". Endvidere gælder følgende:

  • Efter 30. april har DigiCert ikke længere tilladelse til at bruge Symantec varemærket. Tilbyder du som SSL-forhandler Symantec-certifikater på din hjemmeside? Så gælder denne ændring også for din kommunikation.
  • DigiCert SSL certifikater signeres af DigiCert Global Root G2. Dette certifikat har været brugt i lang tid og har derfor god browserunderstøttelse. Som du er vant til fra os, sender vi de korrekte rod- og mellemliggende certifikater ved certifikatlevering, og de kan også downloades via kontrolpanelet.

Norton Secured Seal

De andre mærker

Thawte, GeoTrust og RapidSSL mærkerne vil fortsat eksistere. Logoerne til GeoTrust og Thawte er nu forsynet med en "Powered by DigiCert" tekst.

GeoTrust powered by DigiCertThawte powered by DigiCert

Ekstra fordel

Die nuværende Symantec priser og produkter vil blive opretholdt. DigiCert vil dog i sidste ende tilføje mere værdi ved at tilbyde gratis ekstra funktioner med DigiCert certifikaterne, især inden for webstedsovervågning, malware-scanning osv. Når der er flere oplysninger, deler vi dette med dig.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os!

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up