Xolphin SOAP API er flyttet og udvidet med REST og Comodo API

15 januar 2016

For nemt at anmode om og administrere SSL-certifikater, kan du bruge en API. Ud over den eksisterende SOAP API tilbyder vi nu også en REST API og en Comodo API. Du kan også bruge webhooks til automatisk at rapportere programstatusopdateringer.

Fordele ved en API

Den største fordel ved en API er, at du kan bruge den til at bestille certifikater med dit eget system, i stedet for at skulle bruge kontrolpanelet. Du kan integrere hele ansøgningsprocessen i dit eget software eller website. API understøtter de mest almindelige funktioner i certifikatstyring, f,eks. bestilling af certifikater, anmodning om statusopdateringer til dine ordrer og gensendelse af validerings-e-mails. Brugen af ​​disse API'er er gratis.

SOAP API

Den eksisterende SOAP API er flyttet og er nu tilgængelig gennem api.xolphin.com. Hvis du bruger SOAP API, er det vigtigt at begynde at bruge denne nye webadresse.

Nye API'er

Alle API-versioner tilbyde de samme funktioner. Hvilken API, der fungerer bedst for dig, afhænger af dine egne præferencer og erfaringer. Vi anbefaler REST API til nye brugere, fordi den er lettere at integrere. Hvis du i øjeblikket bruger Comodo API, og du ønsker at begynde at købe Comodo-certifikater gennem Xolphin, kan du bruge Xolphin Comodo API. Dette gør det nemt at skifte uden at ændre nogen kode.

Webhooks

Med en webhook vil vores system automatisk sende statusopdateringer til en webadresse, som du vælger. Dette eliminerer behovet for manuelt at anmode om statusopdateringer. Denne funktion fungerer med alle API'er.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere, eller hvis du har brug for hjælp med implementeringsprocessen, kan du kontakte vores supportafdeling via support@sslcertificaten.nl eller ved at ringe +31 088-775 775 1. Hvis du foretrækker en live demonstration med kommentarer fra udviklerne, kan du deltage i vores release party! Flere detaljer vil blive annonceret.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up