Xolphin WHMCS-modul nu tilgængeligt

29 august 2016

Xolphin SSL-modulet til WHMCS gør det nemt at sælge, anmode om og administrere alle typer og mærker af SSL-certifikater direkte fra WHMCS. Modulet er nu tilgængeligt gratis for alle Xolphin-forhandlere!

Hvad er WHMCS?

WHMCS er et almindeligt anvendt alt-i-et værktøj til kundestyring, fakturering og support til onlineorganisationer. WHMCS giver dig mulighed for at styre hele kundeprocessen, fra registrering til automatiseret fakturering og styring. Mange selskaber tilbyder tilføjelsesprogrammer, med hvilke brugere kan udvide funktionerne i platformen. WHMCS bruges ofte af hostingselskaber. Dette resulterede i en stor efterspørgsel efter et Xolphin SSL-plug-in! SSL-modulet blev udviklet ved hjælp af kundefeedback.

Hvad kan du gøre med SSL-modulet?

Modulet arbejder med WHMCS version 6 og derefter og tilbyder integration med Plesk, cPanel og DirectAdmin. Når modulet er installeret, importeres hele produktserien af Xolphin SSL-certifikater automatisk, og du kan derefter sætte dine egne priser. Udover standardfunktioner, såsom bestilling og fornyelse af standard-, jokertegn- og multidomænecertifikater, tilbyder SSL-modulet også flere andre nyttige funktioner:

  • Automatisk installation på cPanel, DirectAdmin & Plesk.
  • Automatisk fornyelse og fakturering af installerede certifikater.
  • Tilføjelse af domæner til multidomænecertifikater.
  • Vælg mellem tre valideringsmetoder.

SSL-modulet er tilgængeligt gratis

Det er gratis at bruge SSL-modulet. Det eneste du skal bruge er en Xolphin-forhandlerkonto. Brugen af alle tilgængelige funktioner kræver en WHMCS-hostingplan. Du kan også bruge modulet med din egen hostingplan, men du vil ikke have adgang til den automatiserede ansøgnings- og installationsfunktion. Download modulet gratis.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up