Exchange - Ændring Intern Domænenavne

Fra november 2015 vil certifikater for interne domænenavne ikke længere have tillid LINK. Hvis du i øjeblikket bruger et SSL certifikat for at beskytte interne domænenavne i din Exchange-implementering, som for eksempel den interne FQDN for Client Access Server (for eksempel: servername.domainname.local) bliver du nødt til at konvertere det interne domæne navne til et eksternt domænenavne før den 1. november 2015.

I Active Directory er det muligt at migrere en intern Active Directory-domæne navn til et registreret ekstern domænenavn. Dermed er bliver interne FQDN dine Exchange-servere ændret, så den omdirigeres til en gyldig sub-domæne af dit registrerede eksterne domænenavn. For eksempel: ændre servername.domainname.local til servername.domainname.dk. Derved bliver det muligt at beskytte disse domænenavne via et multidomæne eller wildcard certifikat.

Omdirigering til et eksternt domæne

For at opdatere din Exchange-server (version 2007 eller nyere), skal du udføre kommandoerne nedenfor i 'Exchange Management Shell' . Når du gør det, skal du udskifte serveren som kører Client Access Rolle med din eksterne domænenavn. Kommandoerne vil opdatere URL'er til:

• Autodiscover tjeneste
  • Exchange Web Services (EWS)
  • OWA webbaseret offline address bog

Forud for udførelsen af kommandoerne, skal du sørge for, at en DNS rekord eksisterer som indeholder IP-adressen på Exchange Client Access (CAS)-serveren.
Bemærk: Hver af die nedenstående kommandoer skal udføres på en separat linje i Exchange Management Console (EMC):

Set-ClientAccessServer -Identity HostName -AutodiscoverServiceInternalUri https://mail.yourdomainname.nl/autodiscover/autodiscover.xml
Set-WebServicesVirtualDirectory -Identity "HostName\EWS (Default Web Site)" -InternalUrl https://mail.yourdomainname.nl/ews/exchange.asmx
Set-OABVirtualDirectory -Identity "HostName\oab (Default Web Site)" -InternalUrl https://mail.yourdomainname.nl/oab

Følgende kommandoer kan også være til nytte:

Set-ActiveSyncVirtualDirectory –Identity "HostName\Microsoft-Server-ActiveSync (Default Web Site)" -InternalUrl https://mail.yourdomainname.nl/Microsoft-Server-ActiveSync
Set-EcpVirtualDirectory -Identity " HostName\ecp (Default Web Site)" -InternalUrl https://mail.yourdomainname.nl/ecp
Set-OWAVirtualDirectory -Identity " HostName\owa (Default Web Site)" -InternalUrl https://mail.yourdomainname.nl/owa

Bemærk: Følgende kommando er kun gyldig for en Exchange 2007 set-up. Exchange 2010 eller senere har ikke denne kommando længere. Denne kommando er blevet erstattet af WebServices URLen.

Set-UMVirtualDirectory -Identity "HostName\unifiedmessaging (Default Web Site)" -InternalUrl https://mail.yourdomainname.nl/unifiedmessaging/service.asmx

Genbrug IIS Application Pools

For at gøre kommandoerne ovenfor effektiv, er du nødt til at genbruge de Application Pools i IIS.

1. Åben IIS Manager ved at klikke på Start, Run. Indtast inetmgr og tryk på Enter.
  2. Expand serveren og Application Pools, højreklikke MSExchangeAutodiscoverAppPool og vælg Recycle.