Når du forlænger et certifikat, modtager du et nyt certifikat med de samme data som den sidste, men med en ny start- og slutdato. Den resterende løbetid fra det gamle certifikat tilføjes til det nye certifikat. Dette gælder kun for SSL certifikater, ikke for digitale signaturer.

Hvordan kan jeg forlænge et SSL certifikat?

For at fornye et certifikat skal du logge ind på din konto via kontrolpanelet. Her finder du et overblik over dine certifikater, og du kan fornye et certifikat. Du modtager dit nye certifikat via e-mail, du kan også downloade certifikatet i kontrolpanelet. Derefter kan du installerer det nye certifikat på din server.

Forny certifikat

Hvad skal jeg bruge for at forlænge et SSL certifikat?

• Domænevalideret certifikat:

Det eneste du skal bruge er et nyt CSR. Desuden bliver der udført en domænevalidering.

• Organisationsvalideret certifikat:

Det eneste du skal bruge er et nyt CSR. Desuden bliver der udført en domænevalidering.

• Udvidet valideret certifikat:

Udover et nyt CSR skal du sende en underskrevet ansøgning igen. Der bliver også udført en telefon- og domænevalidering.

Betingelser

• Ved forlængelser bliver restløbetiden af det aktuelle certifikat lagt ovenpå løbetiden af det nye. Dette er kun muligt når certifikattypen er det samme.
  • Det er ikke muligt at udvide en PDF-signatur, e-mail signatur eller code signing signatur. Du kan kun anmode om et nyt certifikat, restløbetiden af ​​det gamle certifikat forfalder.
  • Fornyelsestiden varierer pr. mærke. Ved GlobalSign og Sectigo (Comodo) certifikater kan du udvide 90 dage før udløbsdatoen. For DigiCert, GeoTrust og Thawte certifikater er forlængelsesperioden for 1-årige certifikater 210 dage.

Hvordan kan jeg forny et SSL certifikat?

For at forlænge et certifikat, logger man ind igennem kontrolpanelet. Her finder du et oversigt af dine certifikater, og er det muligt at forlænge et certifikat. Det nye certifikat modtages via e-mail, og kan hentes fra kontrolpanelet. Det nye certifikatet skal derefter installeres på din server.