IIS 5 og 6

• Denne manual gælder for IIS 5.x, 6.x, Exchange 2000 og Exchange 2003. En anden manuel er tilgængelig for IIS 7 og 8. Bemærk: Når du bruger SHA-2 certifikater på en Windows Server 2003 maskine er det nødvendig at instal...

Læs mere

• Denne vejledning er relevant for IIS 5.x, 6.x, Exchange 2000 og Exchange 2003. En anden vejledning er tilgængelig for IIS 7 og 8. Bemærk: Ved fornyelse af dit certifikat er muligheden for at oprette et nyt CSR ikke stan...