IIS - Åbn certifikatlageret for den lokale maskine via MMC

Benyt følgende fremgangsmåde for at åbne den lokale computers certifikatlager via MMC snap-in:

  1. Klik på StartRun og skriv mmc efterfulgt af Enter.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

  2. Klik på File og vælg Add/Remove Snap in og klik på Add... i det næste vindue.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

  3. Vælg Certificates i Add or Remove Snap-ins vinduet og klik derefter på Add.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

  4. Vælg Computer Account og klik derefter på Next.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

  5. Vælg Local Computer og klik på Finish.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

  6. Luk Add Standalone Snap-in vinduet ved at klikke på OK.
    Local Machine Certificate Store via mmc openen

  7. Gå tilbage til MMC.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up