IIS - Indstil TLSv1.2

Følg trinene herunder for at aktivere TLS 1.2, den seneste protokol til opsætning af en TLS-forbindelse.

1. Kør kommandoer nedenfor igennem kommandoprompt (som administrator). Dette generere nøgler i registreringsdatabasen, der ikke er angivet som standard:

md "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2"
    md "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Server"
    md "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client"

2. Aktiver TLS 1.2 til klient og server SCHANNEL kommunikation med følgende kommandoer:

new-itemproperty -path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Server" -name "Enabled" -value 1 -PropertyType "DWord"
    new-itemproperty -path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Server" -name "DisabledByDefault" -value 0 -PropertyType "DWord"

new-itemproperty -path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client" -name "Enabled" -value 1 -PropertyType "DWord"
    new-itemproperty -path "HKLM:\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SecurityProviders\SCHANNEL\Protocols\TLS 1.2\Client" -name "DisabledByDefault" -value 0 -PropertyType "DWord" PowerShell TLS 1.2

Nedenfor kan du se registret før de udførte kommandoer:

Nedenfor kan du se registret efter de udførte kommandoer:

3. Juster serveren, så den bruger som standard 256-bit ciphers.

4. Klik på Start→Run→gpedit.msc.

5. Gå til Computer Configuration→Administrative Templates→Network og vælg SSL Configuration Settings.

6. Dobbeltklik på SSL Cipher Suite Order og klik på Enabled.

7. Kopier teksten fra SSL Cipher Suites og indsæt den i notepad.

8. Flyt følgende til begyndelsen af tekstdokumentet: TLS_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA256,TLS_RSA_WITH_AES_256_CBC_SHA

Bemærk: Her kan du også fjerne lavere cipher, så serveren ikke accepterer disse forbindelser.

9. Sæt SSL Cipher Suites tilbage i feltet SSL Cipher Suites i Group Policy og klik på OK.

10. Genstart serveren så ændringerne træder i kraft.