Opsætning To Factor Autentifikation

Du kan sikre din konto endnu mere ved at aktivere To Factor Autentifikation (2FA). Du kan indstille dette per enkelte bruger, ikke på kontoniveau. Du har brug for et middel til godkendelse (herunder stregkodescanner) for brug af 2FA.

Hvad er To Factor Autentifikation

Når du logger ind med en adgangskode autentificerer du dig selv. For at reducere risikoen for at dine loginoplysninger falder i de forkerte hænder kan du tilføje et ekstra autentificerings trin. To Factor Autentifikation kombinerer noget, du kender (en adgangskode) med noget, du har (en authentikator). Dette vil gøre dit login meget mere sikrere (Link til baggrunden artiklen nedenfor)

Hvad har du brug for To Factor Autentifikation

• En stregkodescanner til at scanne QR-koden med. Hvis du har en Windows Phone, kan du bruge din Windows Authenticator. Til iPhone og Android-enheder kan du bruge Authie eller Google Authenticator.
  • En password generator. For eksempel Google Authenticator til Windows, Authenticator på din telefon, eller en Yubikey token.

Aktiver To Factor Autentifikation

To Factor Autentifikation kan aktiveres via din konto:

• Naviger til fanen Konto i Kontrolpanelet.
  • Klik på "Aktiver" for "To Factor Autentifikation" under konto headeren
  • Scan den viste QR-koden med din godkendelse agent.
  • Din Autentificering viser en koden som du indtaster i 'Token' feltet.

Login med To Factor Autentifikation

Når To Factor Autentifikation er aktiveret, er QR-koden gemt. Næste gang du logger ind, vil du blive bedt om din adgangskode og koden som du genererer med din godkendelse agent. Uden denne godkendelse agent, kan du ikke logge ind.

Administrer To Factor Autentifikation

Når du har aktiveret To Factor Autentifikation er det muligt at konfigurere en ny godkendelse agent. For at gøre dette, gå til fanen Konto, og under overskriften 'Konto' klik på 'Nulstil' ved siden af 'Two-factor authentication'. For at deaktivere To Factor Autentifikation skal en e-mail skal sendes til support@sslcertificaten.nl