Tilføjelse af DCV e-mailadresse til Office 365 hvidlisten

På grund af den strenge håndtering af Office 365 spam filter, kan det ske, at den forventede DCV e-mail ikke vises i din indbakke. For at løse problemet, følg nedenstående vejledning for at tilføje CA afsenderadressen til din Office 365 hvidliste.

Tilføjelse af en adresse i hvidlisten

1. Åbn Exchange Admin Center.
  2. Klik på Protection.
  3. Klik på Spam Filter.
  4. Dobbeltklik på Default.
  5. Klik på Allow Lists.
  6. Under Allow Lists, klik på + for at tilføje en ny e-mailadresse. Brug adresserne fra nedenstående tabel, svarende til mærket på det certifikat, du har bestilt.
  7. I det vindue, der dukker op, tilføje den adresse, du gerne vil lade igennem.
  8. Klik på Save.
  9. Klik på Save igen.

Liste over afsenderadresser for CAerne

CA DCV (e-mail)
Comodo / Sectigo noreply_support@comodo.com
Thawte no-reply@thawte.com
Geotrust support@geotrusteurope.com
Symantec - No DCV -
GlobalSign approval@globalsign.com