Email Certifikater

• Ved at kryptere og underskrive e-mails digitalt undgår man at de bliver opfanget, læst og ændret af tredjemand. Dette giver modtageren en garanti på at beskeden ikke er blevet ændret,...

Læs mere

• Denne vejledning beskriver underskrivelsen af et Word dokument ved hjælp af en digital signatur. Aktivering tidsstempel funktion For at holde den digitale signatur gyldigt, selv certifikatets udløbsdato, skal tidsstemplet funktionen aktiveres. Som...