Google G Suite - Sikker e-mail

Google understøtter hosted S / MIME med starten af 2017 for deres Enterprise-version af G-suite. Funktionen gør det muligt at sende og modtage krypteret emails, ved brug af Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions (S/MIME) certifikater. For at gøre brug af denne funktion skal dit certifikat uploades til din G Suite konto. For at gøre dette skal du have dit certifikat tilgængeligt i et PKCS-format (Public Key Keyword Critography Standards) #12, som indeholder både dit certifikat og din private nøgle. Oprettelse af PKCS#12 (PFX) eksporten forklares i vores vejledning Installation Code Signing Certifikat eller Email Certifikat.

Upload dit certifikat og din private nøgle

1. Når du er logget ind på Gmail, skal du klikke på indstillingshjulet øverst til højre og derefter på Indstillinger.
  2. Klik øverst på fanen Konti og derefter på fanen Import eller Konti.
  3. Under Send mail som afsnit klikker du på Rediger info ved siden af din arbejdskonto.
  4. Klik på Upload et personligt certifikat. Et vindue åbnes, der viser de filer, der er tilgængelige på dit system. Du har måske ikke denne mulighed, hvis din organisation ikke tillader det.
  5. Vælg PFX-filen, der indeholder e-mail-adressen til denne konto.
  6. Tilføj certifikat.

Certifikatet er nu aktivt og kan bruges med det samme.