Når du fornyer et certifikat, modtager du et nyt certifikat med de samme data som den sidste, men med en ny start- og slutdato. Den resterende løbetid fra det gamle certifikat tilføjes til det nye certifikat. Dette gælder kun for SSL certifikater, ikke for digitale signaturer.

Hvordan kan jeg forny et SSL certifikat?

Log venligst ind på din konto via kontrolpanelet. Her finder du et overblik over dine certifikater og muligheden for at forny dem. Dit nye certifikat vil blive sendt til dig via e-mail, men kan også downloades fra kontrolpanelet. Efter at have modtaget certifikatet skal det installeres på din server.

Forny certifikat

Hvad er nødvendigt for at forny mit SSL certifikat?

• Domæne Valideret certifikat:

For at forny certifikatet kræves der et nyt CSR. Derudover udføres en domænevalidering.

• Organisations Valideret certifikat:

For at forny certifikatet kræves der et nyt CSR. Derudover udføres en domænevalidering.

• Udvidet Valideret (EV) certifikat:

For at fornye et EV certifikat kræves der både eet nyt CSR og et underskrevet ansøgningsskema. Derudover udføres et valideringsopkald og en domænevalidering.