Oversigt rod- og mellemliggende certifikater

CA'er (certifikatleverandører) arbejder med rod- og mellemliggende certifikater. Disse skal installeres på serveren sammen med domænecertifikatet, ellers kan det godt ske at browsere eller mobiltelefoner giver en fejlmeddelelse når man forsøger at danne forbindelse med det sikrede domæne. Intet certifikat endnu? Bestil dit certifikat nu:

Bestil certifikat

Hernede kan du finde en oversigt af nuværende rod- og mellemliggende certifikater, og de tilhørende bundle-filer (hvor både rod- og mellemliggende certifikater er samlet i en pakke). Bundle-filer bliver brugt af blandt andet Apache. Hvordan disse filer skal installeres er afhængig af den type server eller softwaren der bliver brugt. Til de fleste produkter findes der installationsvejledninger i vores knowledgebase.

Sectigo (før Comodo)

Sectigo PositiveSSL

Rodcertifikat - USERTrust_RSA_Certification_Authority.crt

Mellemliggende certifikat - Sectigo_RSA_Domain_Validation_Secure_Server_CA.crt

Sectigo InstantSSL

Rodcertifikat - USERTrust_RSA_Certification_Authority.crt

Mellemliggende certifikat - Sectigo_RSA_Organization_Validation_Secure_Server_CA.crt

Sectigo EV

Rodcertifikat - USERTrust_RSA_Certification_Authority.crt

Mellemliggende certifikat - Sectigo_RSA_Extended_Validation_Secure_Server_CA.crt

Sectigo Code Signing

Rodcertifikat - USERTrust_RSA_Certification_Authority.crt

Mellemliggende certifikat - Sectigo_RSA_Code_Signing_CA.crt

Sectigo Corporate signatur

Rodcertifikat - USERTrust_RSA_Certification_Authority.crt

Mellemliggende certifikat - USERTrust_RSA_Certification_Authority.crt

Symantec

Symantec Secure Site

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - DigiCert_Global_CA_G2.crt

Symantec Secure Site Pro

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - DigiCert_Global_CA_G2.crt

Symantec EV

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - DigiCert_Global_CA_G2.crt

Symantec EV Pro

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - DigiCert_Global_CA_G2.crt

Thawte

Thawte EV

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - Thawte_TLS_RSA_CA_G1.crt

Thawte SSL123

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - Thawte_TLS_RSA_CA_G1.crt

Thawte WebServer

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - Thawte_TLS_RSA_CA_G1.crt

Thawte Code Signing

Rodcertifikat - Thawte_Primary_Root_CA.crt

Mellemliggende certifikat - Thawte_Intermediate_CA_-_Code_Signing.cer

GeoTrust

GeoTrust RapidSSL

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - RapidSSL_TLS_RSA_CA_G1.crt

GeoTrust QuickSSL Premium

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - GeoTrust_TLS_RSA_CA_G1.crt

GeoTrust TrueBusinessID

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - GeoTrust_TLS_RSA_CA_G1.crt

GeoTrust EV

Rodcertifikat - DigiCert_Global_Root_G2.crt

Mellemliggende certifikat - GeoTrust_TLS_RSA_CA_G1.crt

GlobalSign

GlobalSign Domain validation

Rodcertifikat - GlobalSign_Root_CA_R3.crt

Mellemliggende certifikat - GlobalSign_RSA_DV_SSL_CA_-_2018.crt

GlobalSign Organization validation

Rodcertifikat - GlobalSign_Root_CA_R3.crt

Mellemliggende certifikat - GlobalSign_Organization_Validation_CA_-_2018.crt

GlobalSign EV (Extended validation)

Rodcertifikat - GlobalSign_Root_CA R3.crt

Mellemliggende certifikat - GlobalSign_Extended_Validation_CA_SHA256_G3.crt

Certifikat bundel - GlobalSign_Extended_Validation_CA_SHA256 G3-bundle.crt

GlobalSign PersonalSign (e-mail signing)

Rootcertificaat - GlobalSign_R2_Root.crt

Mellemliggende certifikat Persoonlijke handtekening - GlobalSign_PersonalSign_1_CA_SHA256_G2.crt

Mellemliggende certifikat Zakelijke handtekening - GlobalSign_PersonalSign_2_CA_SHA256_G2.crt

GlobalSign Adobe CDS (PDF signing)

Rodcertifikat - Adobe_Root_CA.crt

Mellemliggende certifikat 1- GlobalSign_Primary_SHA256_CA_for_Adobe.crt

Mellemliggende certifikat 2 - GlobalSign_SHA256_CA_for_Adobe.crt

GlobalSign Code signing

Rodcertifikat - GlobalSign_R2_Root.crt

Mellemliggende certifikat - GlobalSign_CodeSigning_CA_SHA256_G2.crt

Andre leverandører

GoDaddy

GoDaddy C2 - Root CA

GoDaddy Secure Server - Intermediate CA

GoDaddy Secure Server - Cross Intermediate CA (2nd Intermediate)

GoDaddy CA bundel (for Apache)

GoDaddy Intermediate bundel (for IIS)