Validering

• Fra Xolphin kontrolpanelet er du i stand til at overvåge den aktuelle status for nyligt bestilte SSL certifikater. Denne information kan findes under fanebladet 'Ansøgninger'. Hvis vi mangler oplysninger fra...

Læs mere

• Domain Control Validering eller DCV, er en metode som anvendes af en CA, før et certifikat kan udstedes. Det bruges til at bekræfte, at den part, der foretager anmodningen, faktisk...