Sectigo overtagelse af Xolphin

Et nyt kapitel for Xolphin

Xolphin blev for nylig opkøbt af Sectigo, en global leder inden for automatiserede digitale identitetsstyringsløsninger, herunder TLS/SSL certifikater, DevOps, IoT og enterprise PKI administration og websikkerhed i flere lag. Ved at kombinere ekspertise og ressourcer med verdens førende certificeringsmyndighed (CA) vil Xolphin fortsætte med at opbygge overlegen kundevurdering for support og hurtig validering af certifikater med avanceret validering (EV).

Xolphin a Sectigo Company

Siden grundlæggelsen af vores virksomhed i 2002 har vi udstedt mere end en million certifikater til mere end 50.000 kunder. Derudover har vi et aktivt netværk af globale forhandlere, der er afhængige af vores ekspertise, når det kommer til hurtigt at implementere SSL certifikater for at sikre webtrafiken, sårbarhedsscanninger af websteder og digitale signaturprodukter til e-mail, kodesignering og PDF-signaturer. Sammen med Sectigo er vi godt positioneret til at styrke vores digitale identitets- og websikkerhedstilbud, bygge videre på vores succeser og fortsætte med at overgå vores kunders og forhandleres forventninger. De fordele, du kan forvente af denne erhvervelse omfatter:

  • Kunden kommer først

Vi er stolte af de gode anmeldelser af vores kundeservice. Vores fokus på kundetilfredshed styrkes yderligere af samarbejdet med Sectigo. Med et omfattende globalt salgs- og supportteam forbliver vores forpligtelse til at levere SSL certifikater hurtigt og pålideligt intakt.

  • Udvidet løsningsportefølje

Ved at tilslutte sig Sectigos globale organisation kan vores team tilbyde kunder omfattende løsninger til digital identitet og websikkerhed. Dette inkluderer adgang til hele porteføljen af ​​Sectigo løsninger, herunder Sectigo Web Security Platform, Sectigo Certificate Manager og andre innovative sikkerhedsteknologier. Derudover vil vores globale tilstedeværelse for support og validering øges eksponentielt og have en positiv indvirkning på hastigheden af udstedelsen af certifikater.

  • Branche-førende erfaring

Sectigo er den førende certificeringsmyndighed (CA) med over 20 års erfaring i online tillid. Efter 18 år har Xolphin etableret sig som den største leverandør af SSL certifikater og digitale signaturer i Holland. Sammen bygger vi på en kundeoplevelse i verdensklasse og bruger vores kombinerede brancheviden til at betjene Xolphins kunder i hele Europa.

pressemeddelelse Sectigo

bekendtgørelse Xolphin

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvorfor går Xolphin og Sectigo sammen?Både Xolphin og Sectigo deler en vision om at innovere og levere førende løsninger, der beskytter virksomheder i alle størrelser mod onlinetrusler, mens de bygger et stærkt team og kultur. Vi har arbejdet med Sectigo i årevis og har udviklet store synergier mellem vores to organisationer. Vores kunder og partnere vil straks drage fordel af denne overtagelse, da vi tilbyder mere værdi, mere innovative løsninger og endnu bedre support. At blive en del af Sectigo er et vigtigt skridt i vores vækststrategi, og vi er glade for at se, hvad fremtiden bringer.

Hvad sker der med Xolphin?

Xolphin-mærket, webstedet og forretningsdriften fortsætter som en separat forretningsenhed, Xolphin, et Sectigo-selskab. Der er ingen ændringer i forretningsfunktionerne hos Xolphin.

Vil jeg fortsat modtage det samme support niveau?

Ja. Ved at gå sammen med Sectigo kan vi udvide vores globale tilstedeværelse inden for support og validering og samtidig stille yderligere ressourcer til rådighed for vores kunder og partnere. Du får det samme niveau af personlig service, en god kundecentreret tilgang og brancheførende løsninger, som du kender og forventer af os.

Hvad sker der med den eksisterende løsning, som jeg købte via Xolphin?

Der er ingen ændringer i din eksisterende løsning, og du behøver ikke ombestille eller geninstallere dit certifikat. Når dit certifikat skal fornyes, har du de samme muligheder for at forny eller opdatere dit produkt hos os.

Er der ændringer i min eksisterende løsning, kontrakt eller vilkår og betingelser?

Nej.

Vil Xolphin fortsætte med at sælge og understøtte sin eksisterende produktserie?

Ja. Der foretages ingen ændringer i vores eksisterende produktlinje på nuværende tidspunkt. Vi har dog planer om at tilføje flere Sectigo løsninger til vores portefølje, når vores teams fusionerer. Produkter fra andre CA'er kan i øjeblikket stadig købes og fornyes via vores hjemmeside eller vores salgsteam.

Vil min support eller salgskontakt ændre sig?

Dine eksisterende kontakter og deres kontaktoplysninger forbliver uændrede.

Vil prisstrukturen ændre sig? Eller specifikke løsninger, som jeg bruger i øjeblikket?

Der er ingen ændringer i dine Sectigo priser, men visse udbyders priser er dog blevet justeret til markedsniveauet. Specifikke løsninger vil fortsætte med at udvikle sig, da virksomheden fortsat er forpligtet til at levere innovative løsninger, der skaber overlegen kundeværdi.

Er der ændringer i ledelsen som følge af denne transaktion?

Maarten Bremer og resten af ​​det centrale Xolphin hold forbliver intakte, og de er fast besluttede på at arbejde sammen med Sectigo for at fortsætte Xolphins vækst.

Kan jeg stadig bestille certifikater fra andre CA'er?

Fra og med i dag kan det eksisterende produktsortiment stadig købes via Xolphin. Vi planlægger dog at skifte alt produkttilbud til Sectigo i fremtiden.

Kan jeg som forhandler nu få en højere rabat på Sectigo produkter?

Kontakt din partner administrator for at diskutere dine Sectigo priser.

Vil der være ændringer i kontrolpanelet, API, WHMC-modulet?

Der er ingen ændringer på grund af denne meddelelse.

Vil hele sortimentet af Sectigo produkter og løsninger være tilgængelige?

Ja.

Hvem fakturerer mig?

Du bliver stadig faktureret af Xolphin.

Hvor kan jeg finde mere information?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information, bedes du kontakte sales@xolphin.com

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up