Apache 2.0 - Opret CSR

Denne tutorial er for både Apache 1.x en 2.x.

For at kunne sende en anmodning om et SSL certifikat skal der bruges en Certificate Signing Request (CSR). Denne CSR og privatnøglen kan genereres på webserveren.

Apache 1.x en 2.x gøre brug af OpenSSL til at håndtere certifikater og nøgler. Følgende manual kan anvendes til at generere nøglen og CSRen:

OpenSSL - Opret CSR

Ved brug af Apache på Windows bliver OpenSSL også installeret. For at generere nøglen og CSR med OpenSSL på Windows:

Start en ny kommandoprompt og navigere til OpenSSL mappen og åben OpenSSL.exe

Også her kan du bruge manualen OpenSSL - Opret CSR bortset fra at du undlader at skrive "openssl" ved starten af kommandoerne.

Kopier hele indholdet af den genererede CSR, herunder start og slut linjer, og gå til bestillingssiden på vores hjemmeside for at bestille certifikatet.

Lav et kopi af alt indholdet af den netop genererede CSR, inklusiv start- og slutlinjer og tag til anmodningssiden på vores hjemmeside for at bruge den til at sende en anmodning om et certifikat.