DirectAdmin - Generere en CSR

For at kunne sende en anmodning om et SSL certifikat skal der bruges en Certificate Signing Request (CSR). Denne CSR og privatnøglen kan genereres på webserveren.

Bemærk: ældre versioner af DirectAdmin tillader et maksimum af ét IP-adresse per konto.
Hvis der allerede er blevet installeret en privatnøgle og certifikat på DirectAdmin, skal der først oprettes et selvsigneret certifikat. Først efter dette er blevet gjort kan der anmodes om et andet certifikat ved hjælp af en CSR'en. Bemærk at placering af et domæne under en admin konto kan forårsage problemer i DirectAdmin. Hvis muligt skal der derfor bruges en reseller- eller brugerkonto.

 1. Log-ind på DirectAdmin kontrolpanelen.
 2. Tag til Advanced Tools > Install SSL Certificates eller til Advanced Features > SSL Certificates (versionsafhængig).
 3. Klik på Create a Certificate Request og udfyld de efterspurgte virksomhedsdata.
  Bemærk: Ved Common Name udfyldes der det domænenavn som certifikatet anmodes til.
  DirectAdmin - Aanmaken CSR
 4. Klik på Save. Nu åbner der et vindue som indeholder den netop genererede CSR.
  DirectAdmin - Aanmaken CSR

Fornyelse af det nuværende installerede certifikat

For at generere en ny CSR for et aktuelt installeret og aktivt certifikat, er følgende procedure nødvendig for ikke at forstyrre det nuværende certifikat:

 1. Opret en sikkerhedskopi af den private nøgle og certifikatet ved at kopiere koden i en tekstfil og gemme den som en backup.
 2. Opret et selvsigneret certifikat i DirectAdmin
 3. Generer en ny CSR i DirectAdmin
 4. Kopier den nyoprettede private nøgle fra "Paste a pre-generated certificate and key" feltet til en ny tekstfil, og gem det sikkert, vi skal bruge det igen til installation senere.
 5. Kopier den originale private nøgle og certifikat fra den midlertidige tekstfil, og indsæt den tilbage i feltet "Paste a pre-generated certificate and key", overskriv indholdet. Tryk på "Save".
 6. Den genererede CSR kan nu bruges til at bestille det nye certifikat.
 7. Når det nye certifikat er udstedt, kan du indsætte det sammen med den private nøgle, der blev gemt før, i feltet "Paste a pre-generated certificate and key", og tryk på "Save". Fortsæt nu med installationen af intermediate certrifikaterne fra installationsvejledningen.

Lav et kopi af alt indholdet af den netop genererede CSR, inklusiv start- og slutlinjer og tag til anmodningssiden på vores hjemmeside for at bruge den til at sende en anmodning om et certifikat.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up