DotNetNuke - HTTPS opsætning

I DotNetNuke er det nødvendigt, at SSL-certifikatet allerede er installereti IIS.

Følg nedenstående trin for at aktivere SSL i DotNetNuke:

  • Log ind på back-end af DotNetNuke
  • Naviger til ‘Site Settings’ og klik på fanen ‘Advanced’
  • Åbn ‘SSL Settings’
  • Marker ‘SSL Enabled’

Tvungen SSL

Man kan ikke tvinge SSL brugen i DotNetNuke via en .htaccess fil, fordi den er kun kompatibel med Apache. Men du kan gøre det ved at følge disse trin:

  • Log ind på back-end af DotNetNuke, naviger til ‘Site Settings’ -> ‘Advanced’ og åbn ‘SSL Settings’
  • Marker ‘SSL Enforced’

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up