IIS

• Denne vejledning gælder til IIS version 7 og 8. Certifikat Installation Gem de tilsendte certifikatfiler så de er tilgængelige fra serveren. Klik på menu Start → Administrative Tools → IIS Manager. Vælg...

Læs mere

• Denne vejledning gælder til IIS 7 og 8. Til IIS 5 og 6 er der en anden vejledning tilgængelig. Åbn IIS Manageren via Start → Administrative Tools → IIS Manager. Vælg servernavnet...