Exchange 2013 og senere - Generer et CSR

Bemærk: Det er almindeligt for Exchange installationer at bruge et multidomæne certifikat. Pr. November 2015 kan interne domænenavne ikke længere bruges i certifikater. Udskift de interne domænenavne med fuldt kvalificerede domænenavne.

Denne vejledning er for Exchange 2013 og senere. Den beskriver, hvordan du opretter en CSR ved hjælp af Exchange Certificate Wizard.

1. For at få adgang til Exchange Admin Center, skal du åbne en webbrowser og skrive: https://localhost/ecp i adresselinjen.
  2. Log ind med Domain\brugernavn og indtast dit kodeord.

3. Klik på Servers i kolonnen til venstre, og klik derefter på Certificates øverst til højre og derefter på + symbolet.

Exchange 2013 Aanmaken CSR

4. "New exchange certificate" guide vises nu i et pop op vindue.
    Vælg Create a request for a certificate from a certification authority og klik på Next.

5. Indtast et navn, der er let at huske, i "friendly name" feltet. Klik på Next.
    Bemærk: Dette navn er ikke en del af certifikatanmodningen (CSR).

6. Hvis du ønsker at anmode om et wildcard-certifikat, skal du markere feltet og indtaste det primære domæne, for eksempel: *.sslcertificaten.nl. Hvis du ikke ønsker at anmode om et wildcard certifikat, skal du klikke på Next.

7. Klik på Browse og vælg den placering, hvor du vil gemme CSR'en. Klik på Next.

8. Hvis du anmoder om et wildcard certifikat, vil det næste trin blive sprunget over. Hvis dette ikke er tilfældet, vælg venligst de tjenester, du ønsker at beskytte. Klik på Next.

9. På den følgende skærm vil du se en liste over domænenavne, som Exchange 2013 foreslår at medtage i certifikatet. Klik på Next.
    Bemærk: Kontroller listen over navne og tilføj eventuelt, hvis du vil bruge navne ved hjælp af + knappen.

10. Organisationsnavnet skal være identisk med firmaets navn, der er registreret i CVR. I Department name feltet kan du f.eks. udfylde: IT afdeling eller Systemadministration (Oversigt CSR felter).
    Bemærk: Der er en fejl i Exchange 2013, som medfører, at felterne O = (organisation) og OU = (afdeling) er skifted ud med hinanden ved generering af CSR. For at rette dette skal du udfylde O = afdelingen og på OU = firmanavnet. Klik på Next.

11. Indtast en netværksstien for at gemme CSR'en på din computer som en .req-fil. Klik derefter på Finish.