Exchange FAQ

• Fra november 2015 vil certifikater for interne domænenavne ikke længere have tillid LINK. Hvis du i øjeblikket bruger et SSL certifikat for at beskytte interne domænenavne i din Exchange-implementering, som for eksempel d...

Læs mere

• Shell kommandoer til Exchange Management kan bruges til nem debugging af SSL relaterede problemer på en Exchange-server. Det er ofte nødvendigt at bruge certifikatets fingeraftryk til Exchange Management Shell kommandoer. D...